Sciencemadness Discussion Board
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: undelivered subscription mail
Polverone
Now celebrating 15 years of madness
*********




Posts: 3144
Registered: 19-5-2002
Location: The Sunny Pacific Northwest
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 23-6-2004 at 09:43
undelivered subscription mail


I get a lot of undelivered mail sent to my admin contact e-mail account. This is mail that should've gone to board users to inform them that someone has responded to a topic or that a subscribed thread has new posts. Does the thread subscription feature work for anybody, or am I getting *all* of the subscribed-thread mail?



PGP Key and corresponding e-mail address
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Eliteforum
International Hazard
*****




Posts: 568
Registered: 18-11-2002
Location: United Kingdom
Member Is Offline

Mood: Enjoying the journey

[*] posted on 23-6-2004 at 12:59


When I get an email telling me there's been a reply to a thread I've subscribed to, I always have to put a "/" in the talk and viewthread part of the URL.

Is this supposed to happen? It's happened ever since I signed up. Other than that, it works fine for me.




All that glitters isn't gold.
View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Cyrus
National Hazard
****




Posts: 397
Registered: 24-4-2004
Location: Ancient Persia
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 23-6-2004 at 14:55


The response notification works for me, but whenever I click on the link to go to the webpage, that never works. For example...

http://www.sciencemadness.org/talkviewthread.php?tid=2197




View user's profile View All Posts By User
Eliteforum
International Hazard
*****




Posts: 568
Registered: 18-11-2002
Location: United Kingdom
Member Is Offline

Mood: Enjoying the journey

[*] posted on 23-6-2004 at 18:41


Cyrus, look at the URL, see the part after sciencemadness.org/talk!!!viewthread....

Where I put the !!! you need to put a "/" in and then the URL will work.

This was the comment I was making. I don't mind it though, as my notifications get sent to my hotmail account, when I click the link it doesn't open with the gay msn adverts above it.

I just copy/paste add a slash and I'm away. :)




All that glitters isn't gold.
View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Polverone
Now celebrating 15 years of madness
*********




Posts: 3144
Registered: 19-5-2002
Location: The Sunny Pacific Northwest
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 23-6-2004 at 19:23


I have that problem too. Whenever someone reports a post to me, the missing slash strikes. I once tried looking through the PHP to see where the string was being generated, but failed to find the location and correct it.



PGP Key and corresponding e-mail address
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
The_Davster
A pnictogen
*******




Posts: 2859
Registered: 18-11-2003
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 23-6-2004 at 22:26


Weird, I thought the subscription feature was something that had not been implimented yet. I have never got an email telling me that something has been replied to. Mabey it has something to do with the fact that after I registered and got my password that hotmail account was allowed to stagnate for a few months and had to be reopened?
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top