Sciencemadness Discussion Board
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: The system has failed to process your request.
mayko
International Hazard
*****




Posts: 701
Registered: 17-1-2013
Location: Carrboro, NC
Member Is Offline

Mood: anomalous

[*] posted on 1-5-2017 at 12:16
The system has failed to process your request.


I continue to sporadically get this error message when I try to post PDFs:


Quote:

The system has failed to process your request. If you're an administrator, please set the DEBUG flag to true in config.php.


I've tried waiting a while, logging out & back in, uploading in another thread, and so on, but haven't been able to successfully post certain files. Do the site admins know what might be going on?




al-khemie is not a terrorist organization
"Chemicals, chemicals... I need chemicals!" - George Hayduke
"Wubbalubba dub-dub!" - Rick Sanchez
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
mayko
International Hazard
*****




Posts: 701
Registered: 17-1-2013
Location: Carrboro, NC
Member Is Offline

Mood: anomalous

[*] posted on 6-5-2017 at 07:51


I had the wild idea that the publishing companies/library were including some sort of anti-piracy metadata that was tripping the system up, but after stripping all the metadata out with exiftool, I got the same result :(



al-khemie is not a terrorist organization
"Chemicals, chemicals... I need chemicals!" - George Hayduke
"Wubbalubba dub-dub!" - Rick Sanchez
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
mayko
International Hazard
*****




Posts: 701
Registered: 17-1-2013
Location: Carrboro, NC
Member Is Offline

Mood: anomalous

[*] posted on 19-6-2017 at 17:35


:(

Screen Shot 2017-06-19 at 9.34.21 PM.png - 55kB




al-khemie is not a terrorist organization
"Chemicals, chemicals... I need chemicals!" - George Hayduke
"Wubbalubba dub-dub!" - Rick Sanchez
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
mayko
International Hazard
*****




Posts: 701
Registered: 17-1-2013
Location: Carrboro, NC
Member Is Offline

Mood: anomalous

[*] posted on 20-6-2017 at 05:16


I seem to be the only person afflicted, and like I've said it seems specific to certain PDFs.



al-khemie is not a terrorist organization
"Chemicals, chemicals... I need chemicals!" - George Hayduke
"Wubbalubba dub-dub!" - Rick Sanchez
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
RogueRose
International Hazard
*****




Posts: 676
Registered: 16-6-2014
Member Is Offline


[*] posted on 12-1-2018 at 00:01


I just made a post about this. happened 3-4x today/tonight already. 4 long posts and none had any links or attachments or anything other than standard normal text (no bolding or anything - STANDARD text).


This is getting FRUSTRATING!

Make that #5 now...

[Edited on 1-12-2018 by RogueRose]
View user's profile View All Posts By User
wg48
National Hazard
****




Posts: 490
Registered: 21-11-2015
Member Is Online


[*] posted on 12-1-2018 at 08:01


Quote: Originally posted by RogueRose  
I just made a post about this. happened 3-4x today/tonight already. 4 long posts and none had any links or attachments or anything other than standard normal text (no bolding or anything - STANDARD text).


This is getting FRUSTRATING!

Make that #5 now...

[Edited on 1-12-2018 by RogueRose]


When that happens to me its because I had hit the deleat key while my curser is pointing at the orginal post.

I think other control keys have odd effects too.
View user's profile View All Posts By User
wg48
National Hazard
****




Posts: 490
Registered: 21-11-2015
Member Is Online


[*] posted on 12-1-2018 at 08:04


Quote: Originally posted by mayko  
I continue to sporadically get this error message when I try to post PDFs:


Quote:

The system has failed to process your request. If you're an administrator, please set the DEBUG flag to true in config.php.


I've tried waiting a while, logging out & back in, uploading in another thread, and so on, but haven't been able to successfully post certain files. Do the site admins know what might be going on?


You may be trying to upload a file from within an application.

Try to save a copy localy on your PC and up load from there.
View user's profile View All Posts By User
mayko
International Hazard
*****




Posts: 701
Registered: 17-1-2013
Location: Carrboro, NC
Member Is Offline

Mood: anomalous

[*] posted on 12-1-2018 at 08:52


Quote: Originally posted by wg48  


You may be trying to upload a file from within an application.

Try to save a copy localy on your PC and up load from there.


Saving the file to my hard drive, and then uploading it, is my SOP. The only application I'm uploading from within is the web browser. (ed) I haven't seen this glitch since my last post in this thread, though.

[Edited on 12-1-2018 by mayko]




al-khemie is not a terrorist organization
"Chemicals, chemicals... I need chemicals!" - George Hayduke
"Wubbalubba dub-dub!" - Rick Sanchez
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User

  Go To Top